Waist Trainer – mielipiteitä, hinta, mistä ostaa

Waist Trainer on ollut tehdä kova kuhina, laihtuminen ja liikunta yhteisön viime aikoina. Siitä lähtien, kun A-listan julkkikset Kim Kardashian ja Jessica Alba lähetetty heidän salaisuus niiden post-raskauden hour glass kuva, naisilla on ollut utelias, mitä Waist Trainer on kyse.

Tulossa hour glass kuva ei ole helppo saavuttaa. Tahansa nainen voi kertoa, että. Taistelu jopa laihtua on kova, kuinka paljon enemmän saada, että täydellisesti kaareva keskiosa kehon. Varsinkin nyky-yhteiskunnassa, alentaa kalorien saanti ja käyttää vain irtoa kaloreita voi olla melkoinen haaste. Joten jos siellä on helpompi tapa saavuttaa ohuempi hahmo ilman paljon vaivaa, naiset olisi varmasti.

Kanssa kovaa sirinä noin Waist Trainers, niin ovat kritiikkiä. Ihmiset ovat skeptikko turvallisuudesta nämä Waist Trainers erityisesti, että sinun täytyy käyttää sitä tietty määrä tunteja joka päivä, jos haluat saavuttaa ohuempi mid-osassa. Joten se on todella turvallinen ja tehokas kuin julkkikset väittävät sen olevan? Katsotaanpa selvittää.

Mikä on Waist Trainer?

Waist Trainer on korsetti-kuten vehje, samanlaisia kuin kuluneet naisten Viktoriaanisen aikakauden. Kyllä. Että on oikeassa. Se ei ole uusi keksintö. Itse asiassa, se on 500 vuotta vanha käsite enimmäkseen harjoiteltu queens saavuttaa, että mairitteleva kuva ja sovi heidän vaatteensa. Ainoa ero on, että korsetit ennen olivat yleensä valmistettu teräs luut. Tänään, Waist Trainers on tehty latex-materiaalia.

Vyötärö koulutus on käytäntö yllään Waist Trainer muokata vyötärön ja saavuttaa tunnin lasi mid-osassa. Naiset voivat pukeutua korsetti muutaman tunnin joka päivä. Vähitellen, ne täytyy kiristää korsetti ja käyttää sitä jopa 16 tuntia päivässä veistää heidän mid-osassa. Lopulta, kehon “muotit” itsensä ohuempi luku. Tulokset ovat tosin semi-pysyvä.

Kenen Pitäisi Kokeilla Waist Trainer?

Useimmat naiset, jotka ovat osaksi vyötärö koulutus ovat niille, jotka haluavat laihtua tai muoto heidän waists. Se on myös valtava hitti keskuudessa äidit post raskauden vaiheessa, koska se auttaa heitä menettää vauvan paino. Se oli myös aikana post raskauden vaiheessa, että Kim Kardashian ja Jessica Alba sai itse perehtynyt Waist Trainer. Niiden ikoninen post raskauden luvut leviää sosiaalinen media, ja muita kuuluisuuksia, kuten Khloe Kardashian, Kylie Jenner, ja Amber Rose lähettämistä selfies yllään Waist Trainers, naiset ei hukannut aikaa saada käsiinsä nämä Waist Trainers.

Miten Waist Trainer Työtä?

Päättäjät Waist Trainer sanoa, että sinun pitäisi käyttää sitä noin neljä tuntia joka ikinen päivä. Tämä on lopulta lisätä jopa 16 tuntia päivässä, kun kiristää korsetti. Tiimalasi luku on saavutettu seurauksena liikkuva kelluva kylkiluut ja vähentää tilaa vatsassa. Laihtuminen tapahtuu myös, koska yksi käyttää Waist Trainer tunteja, olet myös pakko ole syödä paljon ruokaa.

Haitat Yllään Waist Trainers:

 • Kun korsetti puristaa ulos kehosta, se on myös puristaminen sisäelimissä. Liiallinen paine sisäelimiin voi aiheuttaa vakavia terveysongelmia.
 • Kun keuhkot ei voi oikein laajentaa, esimerkiksi, se lisää riskiä keuhkokuume. Se myös vaikeuttaa kehon saada happea se tarvitsee – mikä on erityisen vaarallista, kun olet salilla.
 • Kun vatsa ja paksusuolen voi laajentaa, se on osoitettu lisäävän riskiä krooninen ummetus ja närästys.
 • Jatkuvasti rajoittaa kylkiluiden ja lihakset voivat aiheuttaa mustelmia ympäri ylävartaloa ja jatkuva, krooninen kipu – jopa sen jälkeen, kun riisut korsetin.
 • Yksi vakavimmista vaaroista yllään korsetti on, että se voi vähentää veren virtausta sydämeen ja sydämestä. Tämä voi johtaa huimaus ja pyörtyminen. Takaisin 18-luvulla, ne oli pyörtyminen sohvat syystä: naiset romahtaa päälle nämä sohvat, koska niiden korsetit olivat liian tiukat.

Edut Yllään Waist Trainers:

Vaikka ei ole tieteellistä näyttöä, ihmiset, jotka ovat käyttäneet Waist Trainer kuukausia jos ei vuosia, väittävät, että se on tehokas, ja se on nämä edut:

 • Parempi Ryhti
 • Houkutteleva Tiimalasi Muoto
 • Litteä Vatsa

Ei myöskään ole näyttöä siitä, että naisen ruumis on ylläpitää muoto korsetti, kun hän ottaa sen pois. Joten jos haluat säilyttää “saavutti kuva” tiputtaa Waist Trainer, sinun täytyy jatkuvasti käyttää korsetti joka nyt ja sitten. Muuten, keho luonnollisesti mennä takaisin alkuperäiseen muotoonsa.

Waist Trainer Lausunnot (arvostelua)

Minun Waist Trainer kokemus on fantastinen ja se toimi ihmeitä minulle, kuten koko ei vain ruumiini. Käytin latex Waist Trainer. Minun ensimmäinen päivä käyttämällä sitä, se tuntui täysin epämiellyttävä, että minusta tuntuu, hengästynyt ajoittain koska kireys. Matkan varrella, minusta tuli tottunut yllään se, että se tuli uusi normi. Ajan mittaan, se auttoi minua myös vähentää minun paino syrjään muuttamalla muoto minun mid-osassa. Se myös tukahduttaa minun ruokahalu. Parasta on nähdä ruumiin, että minä ‘ve aina halunnut hitaasti heräävät eloon. Se on vain sanojen ja tunne on vain selittämätön. Olen aina halunnut kurvikas elin, mutta en vain voi pysyä vaatimuksiin salilla ja hikoilu se pois. Kanssa Waist Trainer, se auttoi minua tappio 2-4 tuumaa minun vyötäröltä. Olen vain iloinen, että minun uhraus kannatti. Kiitos Waist Trainer!

– Siri –

Aluksi olin epäröivä kokeilla Waist Trainer kun olet lukenut kielteisiä arvioita sanomalla, että se pilaa naisen ruumis ja aiheuttaa elimet paikallaan. Mutta minun utelias itse sai parhaan minua joten tilasin yhden verkossa. Olen ollut yllään Waist Trainer päälle ja pois 1 vuoden. Olen lukenut, että enimmäismäärä viikkoa voit käyttää Waist Trainer samaan aikaan on 6 viikkoa välttää pitkän aikavälin terveysvaikutuksia. Kun ensimmäinen 4 viikkoa, huomasin jo joitakin muutoksia. Minun keskiosa on alkanut muodostua osaksi “semi” tunti lasin muoto. Minulle se oli suuri saavutus jo, koska en kuulu Apple kehon tyyppi. Yllään Waist Trainer ei ole kävelyllä puistossa. Se oli vaikeaa, ja pari ensimmäistä päivää olivat varsin kidutusta, mutta sitkeyttä ja omistautumista, olen pian selvisi, että vaiheessa.

Jälkeen 6 viikkoa, olen huomannut, vähentää vatsa rasvaa ja minun tiimalasi muoto tuli paremmin näkyviin edes silloin, kun olin ulos korsetti. Nyt vuoden jälkeen, minulla on hyvin korostunut vyötärö tiimalasi pois korsetti. Käyttämällä Waist Trainer myös pakotti minut syödä pienempiä aterioita ja että olen kiitollinen samoin, koska se auttoi minua menettää 15 kiloa. Suosittelen Waist Trainer kaikille, mutta on muistettava, että se vie paljon sitkeyttä tottua yllään se. Aina pitää silmäsi palkinnon, joten sinun ei anna periksi heti. Se on sen arvoista lopussa.

– Aila –

Kuinka paljon on Hinta Waist Trainer?

Se Waist Trainer on hinta on budjetti-ystävällinen riippuen brändi ja materiaali se on tehty.

Mistä Ostaa Waist Trainer?

Koska Waist Trainer on niin valtava nykyään, se on käytännössä myyty minnekään erityisesti kautta verkkokaupoissa sivustot, kuten Amazon, Ebay, jne.,.

Minun pitäisi ostaa Waist Trainer?

Siellä on aina kaksi puolta tarina, kuten olemme nähneet edellä. Jotkut sanovat, että se on vaarallista terveydelle, kun taas toiset vannovat, että se toimii heille. He väittävät, että ovat onnistuneesti laihtunut muutaman tuumaa pois vyötärön yllään Waist Trainer useita tunteja päivässä, useita päiviä viikossa. Menestys vyötärön koulutus-ja matka saavuttamaan hour glass kuva riippuu paljon tekijöitä, kuten:

 • Monta tuntia käytät Waist Trainer joka päivä
 • Päivien käytät Waist Trainer
 • Tiiviys Waist Trainer aina, kun et käytä sitä
 • Laihtuminen suunnitelma olet seuraavista, jos mihinkään

Ja perustuu heidän menestystarinoita ja aivan kuten mikä tahansa muu tärkeä asia, on varmasti valtava määrä omistautumista ja uhrauksia, joita tarvitaan saavuttamaan haluamasi tulokset. Myös, ei väliä kuinka samalla muita muuttujia, ovat tulokset koskaan olla tyypillinen erityisesti, että genetiikka on keskeinen rooli.

Jos yllään Waist Trainer aiheuttaa sinulle kipua ei ole väliä kuinka vapaasti voit käyttää sitä, niin ehkä vyötärö koulutus ei ole tarkoitettu sinulle. Ei kipua, ei voittoa, ei tässä tapauksessa.

Olitpa vakava Waist Trainer tai yksinkertaisesti yllään se täydentää tyyliäsi, se on aina viisasta käyttää turvallisia käytäntöjä.

LEAVE A REPLY