Goji Berry – arvosteluja, mielipiteitä, hinta, mistä ostaa

Jossain vaiheessa elämässämme, emme voi olla kohdannut laihtuminen haaste. Jotkut saattavat on ollut onnistunut. Jotkut voivat silti olla taistelevat, kun taas jotkut saattavat olla täysin menetetty taistelu painonnousu. Niille, silti yrittää voittaa tämän näennäisesti vaikea sota, Goji marjat voi olla jotain, joka kiinnostaa sinua.

Se Goji Berry joka tunnetaan myös nimellä wolfberry, on pieni, kirkkaan punainen marja, joka jälkiä sen alkuperä Kiinassa, Mongoliassa ja Tiibetissä. I t löytyy myös Etelä-Euroopassa. Se voi olla joko syödään tuoreena tai kuivatut.

Tänään, se on hitaasti löysi tiensä Länsi-markkinoilla, koska sen laihtuminen etuja. Tämä voi olla suhteellisen uusi löytö länsimaissa, mutta Kiinassa ja muissa naapurimaissa, ihmiset ovat hyödyntäneet terveyden mahdollisuuksia tämän marja tuhansia vuosia jo.

Se on mainostetut ‘superfood’ useat kunto-ja ravinto-yritykset. Laihtuminen tuotteita sisältävät Goji Berry ainesosana on ollut tulvia markkinoille toivoo auttaa kuluttajille, joilla on vaikeuksia laihdutus.

Goji Berry – se toimii

Miten Goji Berry edistää laihtuminen? Se pohjimmiltaan toimii nopeuttamalla aineenvaihduntaa kehon. Tämä vaikutus saavutetaan, koska läsnä suuria määriä antioksidantteja löytyy Goji-marjoja. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että ruokavalio, joka sisältää suuria määriä antioksidantteja, edistää laihtuminen. Joukossa elintarvikkeita runsaasti antioksidantteja, Goji Berry riveissä yläosassa. Se on 25% enemmän antioksidantteja kuin mustikoita, 2,5 kertaa enemmän kuin vuonna granaatti ja 10 kertaa enemmän kuin mustikoita ja mansikoita.

Toinen tärkeä tekijä onnistuneen laihtuminen on glykeeminen indeksi (GI). Glykeeminen indeksi määrittää, kuinka nopeasti ruoka on muunnetaan glukoosia tai verta sokeria. Arvo 100 tarkoittaa, että se on puhdasta glukoosia, ne mitoitettu 70 tai suurempi korkea-GI, kun taas ne, joiden luottoluokitus on alle 55 pidetään matala GI.

Elintarvikkeita matala GI ovat todennäköisesti tyydyttää ruokahalua, pikemminkin kuin lisätä sitä. Syöminen elintarvikkeet, jotka ovat matala GI minimoi halu kuluttaa enemmän kaloreita, ja siksi auttaa sinua ei lihoa. Katso GI Goji Berry verrattuna muihin hedelmiä:

Goji Berry – 29
Apple – 38
Oranssi – 42
Banaani – 25
Cantaloupe – 65
Rusinat – 64
Vesimeloni – 72

Goji marjat ovat myös runsaasti kuitua sen 21 prosenttia kuitua painosta. Ne ovat myös hyvä lähde kromia, joka auttaa säilyttämään lihasmassaa aikana laihtuminen prosessi.

Ne ovat myös runsaasti ravinteita, jotka auttavat muuntaminen ruoka energiaa sen sijaan säilytä sitä rasvaa. Koska Goji Marjat auttaa lievittämään stressiä, emotionaalinen syöminen ja cravings sokerinen, rasvaisia ruokia vältetään.

Goji marjat pidetään myös Adaptogens. Adaptogens ovat luonnollisia ainesosia, jotka auttavat parantamaan kehon vastustuskykyä aikana ei-toivottuja olosuhteissa. Joten, kun käyttäessään, kuluttaa Goji marjat parantaa kestävyyttä, hapen käyttö ja liikkeeseen. Pystyt kestämään pidempään liikuntaa ja näin voit polttaa enemmän kaloreita.

Lisäksi laihtuminen etuja, Goji Berry on täynnä muita terveyteen liittyviä etuja. Tuhansien vuosien ajan, Kiinalaiset ovat aina käyttäneet Goji marjat elinvoimaa ja pitkää ikää. Ne ovat osoittautuneet hyväksi immuunijärjestelmää, silmien terveyteen, anti-aging, sydän-ja verisuonitaudit, autoimmuunisairaudet, ja paljon muuta.

Goji Berry – lausunnot (arvostelua)

Se Goji Berry ei todellakaan ole kaikki hype. Tänne olemme keränneet tarinoita ja arvosteluja ihmisiä, joilla on kokemusta teho Goji marjat.

Ennen kuluttaa Goji marja, olin 308 kiloa. Nyt minun paino on 245 kiloa kahden kuukauden kulutukseen. Aluksi en voinut uskoa tuloksia. Mutta lopulta tein kuten oma perhe ja ystävät alkoivat täydentää minun painon muutos. 63 kiloa on valtava saavutus kun otetaan huomioon kaikki hävinnyt kertaa olen joutunut laihtuminen. Olen nyt innostunut menettää enemmän ja lupasin itselleni, etten koskaan mene takaisin minun ylipainoinen itse. Goji Berry on vain niin mahtava! Se on kuin vastaus rukoukseeni!

-William A.-

Olen jatkuvasti yrittänyt laihtua siitä lähtien olen synnytti viimeinen lapsi kautta caesarian toimintaa. En vain voinut menettää niitä ylimääräisiä kiloa olen lihonut aikana minun raskaus. Ilmoitin itseni tai paikallisella kuntosalilla, fitness trainer, ja vähentää kalorien saanti. Tällä kertaa haluaisin menettää punnan tai kaksi, mutta sitten haluaisin löytää itseni saamassa sen takaisin. Se oli turhauttavaa, liioittelematta. Kun kuulin, että Goji marja, en voinut odottaa kokeilla sitä. Minun ensimmäinen viikko kuluttaa Goji marja, olen huomannut, piikki minun energiaa. Aloin viettää enemmän tuntia tekee minun kunto rutiinit ja olen myös huomannut minun ruokahalu vähenee. Olen lähes kolmas kuukausi, ja olen jo menettänyt 33 kiloa. En voi odottaa menettää enemmän!

-Jenna R.-

Kaikki mitä voin sanoa on, että tuote todella toimii! Olen menettänyt 5 tuumaa pois minun vatsa kuluttaa Goji marja. Otin tuotetta ennen jokaista ateriaa. Olen myös sisällyttänyt sen kunto plus tein joitakin käynnissä vähintään kaksi kertaa viikossa. Tulokset vain piti minut motivoituneita pysymään seurata minun laihtuminen matkaa. Se myös antoi minulle luottamusta. En koskaan ajattele kahdesti suositella tätä tuotetta!

-Barry V.-

Vaikka lomalla neljä vuotta sitten, putosin avoin portaikko. Minun oli tehtävä fysioterapia minun murtunut niska ja selkäranka. Kesti jonkin aikaa minulle takaisin, mutta en onnistunut saamaan minun liikkuvuus. Valitettavasti en voinut palata normaaliin toimintaan. En vain ei tunnu olevan energiaa harjoittaa mitään liikuntaa. Se on tänä aikana, että minun paino-ongelma alkoi. Olin 260 kiloa tuolloin. Kuulin Goji Berry läpi ystäväni. Vaikka olen kokeillut useita ruokavalion pillereitä turhaan, olin vielä optimistinen, että minä jättipotin tällä kertaa. Sen jälkeen kun Goji Berry lisäravinteet, menetin 21 kiloa minun ensimmäinen kaksi viikkoa. Tuntuu siltä, olen vihdoin naulattiin se tällä kertaa. Olen toivoen menettää enemmän ja en voi odottaa nähdä mittakaavassa vinkki 200 kiloa.

– Jason A.-

Goji Berry – sivuvaikutuksia

Goji Berry ei ole haitallisia ainesosia, jotka aiheuttavat haitallisia reaktioita tai haittavaikutuksia. Ei ole raportin tahansa valituksia vievää tuote. Se on luonnollinen, turvallinen, ja mikä tärkeintä voimakas laihtuminen tukea.

Terveydenhuollon asiantuntijat vain varoittaa niitä, jotka ovat raskaana ja imettävät olla erityisen varovainen käsiteltäessä ruokavalio täydentää, ei vain Goji marja. Jos sinulla on säännöllinen lääkitys, se olisi parasta neuvotella lääkärin ensimmäinen, koska se voi mahdollisesti johtaa negatiiviseen vuorovaikutusta lääkkeitä.

Myös kuluttajat ovat aina neuvoa noudattaa suositeltua annostusta.

Goji Berry – hinta

Se Goji Berry hinta on joukossa kilpailukykyisin hinnoin ruokavalio pillereitä siellä. Jotkut Goji lisäravinteet myydään korkeammalla hinnalla kuin muut, vaikka. Avain ostaa oikean merkkistä Goji Berry lisäosa ei ole hinta mutta ainesosien tai koostumus. Tee aina tapana tarkistaa etiketti varsinkin kun se tulee ruokavalio pillereitä.

Goji Berry – mistä ostaa (apteekki, supermarket, online?)

Useimmat Goji Berry tuotteita myydään verkossa. Jos haluat tietää, mistä ostaa (apteekki, supermarket, online?) ja muut tiedot, käy niiden virallisella verkkosivustolla välttää huijauksia ja / tai väärennettyjen tuotteiden.

Yhteenveto

Jos olet ollut menettämässä puolella sinua laihtuminen taistelu, se on aika voit harkita Goji Berry täydentää. Voi hallita oman ruokahalu ja ei ole tarpeeksi aikaa ja energiaa käyttää säännöllisesti ovat kaksi suurta syyllisiä painonnousua. Ottaen Goji Berry kohdistaa nämä kaksi estettä.

Goji Berry on ollut erittäin suositeltavaa fitness asiantuntijat ympäri maailmaa. Se on turvallinen ja luonnollinen ravintolisä, joka voi luottaa. Goji Berry on vahvistettu työskennellä tuhansia ihmisiä, jotka ovat yrittäneet sitä. Yhdistettynä oikea ruokavalio ja liikunta, Goji Berry hämmästyttää tulokset.

Goji marjat eivät ole vain suuri laihtuminen. Se on myös täynnä muita terveyteen liittyviä etuja. Lukuisia terveyshyötyjä on mitä ansaitsi Goji Berry sen kärkipaikan luettelo superfoods. Itse asiassa, David Wolfe, superfood-guru, luetellaan punainen marja numero yksi hänen “Superfoods: Elintarvike-ja Lääketieteen Tulevaisuuden” kirja.

Läntinen maailma on vihdoin ymmärtänyt terveys edut Goji marjat. Jotain itä kulttuuri on jo pitkään käyttänyt vuosisatoja sitten. Ruoka ja Lääke on myös myöntänyt hyödyt Goji marjoja. Anna nämä Goji marjat kokeilla ja nähdä itse, miksi se on nimeltään superfood. Yhdistettynä oikea ruokavalio ja säännöllinen liikunta, Goji marjat voi olla ainoa asia, sinun täytyy menettää niitä kiloa tehokkaasti.

LEAVE A REPLY