Erektiohäiriöt – On se Kuvitteellinen?

Ystäväni ei kokenut läheisyyttä viimeisen yhdeksän vuoden avioliiton. Ei seksiä, ei halailemaan, tai intohimoinen suukkoja. Sanomattakin on selvää, avioliitto päättyi. Hän ei koskaan kertonut kenellekään hänen selibaatissa avioliittoon, tai pyysi apua hänen lääkäri. Kuitenkin, yksi yö, kun taas keilailu kavereidensa kanssa, aiheena seksi tuli. Se oli silloin, että tarina, jotka koskevat seksuaalisen ongelmia, ja lopussa hänen avioliittonsa oli kertonut. Yllättävää, että jotkut hänen ystävistään myönsi, että he olivat myös kokeneet seksuaalista turhautumista ja ahdistusta, ja olivat huolissaan siitä, että ne avioliitot voivat olla päättymässä.

Yleensä, miehet vartioivat ylä-ja alamäkiä heidän seksielämä erittäin tarkasti.  Useimmiten, mies ja hänen vaimonsa (tai muita huomattavia) ulospäin projekti mielessä, että kaikki on aivan ihana kuluessa heidän suhteensa. Erektiohäiriö on niiden salaisuus, ja mitä tapahtuu (tai ei mennä) suljettujen ovien takana on edelleen tuntematon.

Suurin osa terveitä ihmisiä, terveitä suhteita seksiä. Tämä on tietenkin totta, ellei yksi tai toinen kumppani on sairaus, joka estää seksuaalista läheisyyttä.

IMPOTENSSI tai LAPSETTOMUUS?

Yleisin ongelma miesten kasvot on voimattomuus (usein kutsutaan erektiohäiriö). Yhdistelmä impotenssi ja hedelmättömyys voi olla tarpeeksi tuoda muuten onnellinen avioliitto loppuun.

Jotkut ihmiset ajattelevat, impotenssi ja hedelmättömyys ovat yksi ja sama. Mutta, tosiasia on, että ne ovat kaksi hyvin eri olosuhteissa.

Impotenssi tai erektiohäiriö syyt mies ei voi saavuttaa tai ylläpitää erektio, ja voi olla psykologinen tai biologinen.

Lapsettomuus on miehen kyvyttömyys tuottaa siittiöitä pystyy tekemään naisen raskaaksi. Lapsettomuus on ehdottomasti biologinen ongelma.

Joko näistä ongelmista voi olla tuhoisia vaikutuksia miehet. Yhteiskunta on ilmastointi ja miehet uskovat, että teho on varma merkki siitä, voimaa, voimaa ja maskuliinisuutta.

MIKÄ AIHEUTTAA EREKTIOHÄIRIÖITÄ?

Useimmat miehet kokevat bout erektiohäiriöiden kerralla tai toisella. Mutta, kun se tulee lämpöä intohimo, se on noloa. Ylensyöntiä, alkoholi, masennus tai stressi voi aiheuttaa tilapäistä erektiohäiriöt ongelmia. Sukupuoli-ongelmat eivät ole tiedossa tappaa sinut, mutta he varmasti ovat riittävän merkittäviä heikentää miehen seksuaalista kuori.

Kun huolet suorituskyky kyky, voi aiheuttaa voimakasta stressiä ja ahdistusta, ja mies voi rentoutua ja nauttia seksuaalisia kokemuksia. Yhteiskunnan ehdottaa ja näkemyksiä kuin miehillä seksuaalisen esiintyjät, ja kyvyttömyys suorittaa makuuhuoneessa on paljon tekemistä sen kanssa, itsetunto. Enemmän mies ‘ajattelee’ hänen täytyy saada erektio, todennäköisesti se on ‘ei’ tapahdu.

Viestintä voi tehdä tai rikkoa suhdetta. Ratkaisematta avio-ongelmia voi aiheuttaa break-alas läheisyyttä ja seksuaalinen halu. Piilotettu viha, kauna, tai tunteet otetaan itsestäänselvyytenä usein kuljettaa yli osaksi makuuhuone ja sukupuoli-vähemmän suhde alkaa. Yleensä, seksuaalinen huonosti ongelmat eivät mene pois, ja enää pari pidättäytyy seksistä, sitä vaikeampi jatkaa.

Erektiohäiriö voi liittyä sydän-ja verisuonitauteihin. Verisuonia ja riittävä veren virtaus ovat välttämättömiä seksuaalista toimintaa, jotta voidaan täyttää penis. Kun verisuonet kovettuvat tai vähenevät koko, riittävä veren tarjonta ei ole käytettävissä ja penis pysyy pehmeä.

Jotkin lääkkeet voivat myös häiritä erektiota. Lääkkeitä käytetään hoitoon masennus, ahdistuneisuus, kohonnut verenpaine ja eturauhasen laajentuminen ovat vain muutamia. Alkoholi on toinen syyllinen, joka vie ihmisen niiden seksuaalista suorituskykyä. Alkoholi muuttuu aivoissa, mutta sammuu penis.

Miehet, jotka kärsivät sairauksista, joka aiheuttaa hermovaurioita, kuten diabetes, voi kokea enemmän pysyviä erektiohäiriöitä. Samanlaisia tuloksia löytyy ihmisiä, joilla on ollut aivohalvaus tai säteily hoitoja.

HUOLEHTIA OMAN TERVEYDEN

Ylipainoinen voi olla osasyynä erektiohäiriöt. Lihavuus heikentää energian tasoilla ja ketteryyttä. Ylipaino lisää myös riskiä sairastua diabetekseen ja hermovaurioita.

JOTKUT OVER-THE-COUNTER KORJAUSTOIMENPITEITÄ

E-vitamiini: Jos ihminen on seksuaalinen ongelma liittyy sydän-ja verisuonitautien, E-Vitamiini voi auttaa parantaa veren aluksen vahvuus penis ja sydän. Useissa tutkimuksissa on havaittu, että E-Vitamiini lisäravinteet (400-800 IU päivässä) alentaa riskiä sydänkohtaus ja aivohalvaus.

Arginiini: n Mukaan Robert Paistettu, PhD., ja Woodson C. Merrell, M. D., kirjoittajat Arginiini Ratkaisu, aminohappo on keskeisessä asemassa penis toiminto. Arginiini lisää typpioksidin dilating ja laajentaa verisuonia. Verta voi sitten olla loukkuun penis ylläpitää erektio.

Neidonhiuspuu: yrtti Ginkgo biloba sisältää ominaisuuksia, jotka voivat auttaa erektiohäiriö koskee. Ginkgo on ollut tietää, lisätä energian tasoilla ja parantaa verenkiertoa.

Antler Velvet: yli 2000 vuotta, Kiinalainen lääketiede on vaalia pehmeä, sumea sametti kattaa uros hirvi sarvet terveys tonic. Uskomus on, että velvet antler otteet saattavat lisätä urheilullinen suorituskyky ja kestävyys, vaikka ei ole suoraa tutkimusta tehty.

TERVE TAI EPÄTERVEELLISTÄ SPERMA

Mies voi olla hyvää seksiä, mutta silti olla hedelmättömiä. Alhainen siittiöiden määrä, epämuodostuneita siittiöitä, tai huono uima sperma voi kieltää kyllästäminen menestys.

Lämpö voi vaikuttaa siittiöiden suorituskykyä. Siittiöiden parhaiten ympäristössä, joka on muutaman asteen viileämpi kuin muualla kehossa. (Ehkä tämä on, miksi luonto on tehnyt kivekset roikkua pois kehosta.) Tässä suhteessa, bokserit ja lämmin (ei kuuma) suihku voi auttaa lisäämään terveitä siittiöiden määrä.

Monet urologit suosittelevat, että hedelmättömiä miehet ottaa antioksidantteja, kuten Vitamiinit E ja C, ja seleeni. Jotkut tutkimus on osoittanut, että siittiöiden määrä voi parantaa lisäämällä antioksidantteja täydentää ruokavaliota.

Erektiohäiriöt ja hedelmättömyyttä voidaan voittaa, mutta se vaatii toimia ja kärsivällisyyttä. Kannustava kumppani voisi tehdä kaikki ero.